Behandeling kalknagels


Behandeling van kalknagels is een relatief eenvoudig proces. Voor de kalknagel behandeling kan starten, is het uiteraard van belang om zeker te weten dat u met kalknagels te maken heeft. Wanneer uw symptomen overeen komen met de kenmerken die we omschrijven op de pagina over het herkennen van kalknagels, kan de behandeling beginnen.

Er zijn verschillende producten op de markt voor het behandelen van kalknagels. De medicijnen van Nailner werken over het algemeen erg goed. Het zijn handige sticks die ervoor zorgen dat u uw kalknagel op een vrij eenvoudige manier kunt behandelen.


Uiteraard zijn er ook nog vele andere medicijnen tegen kalknagels verkrijgbaar . Let er bij de behandeling van de kalknagel altijd op dat u de volledige kuur af maakt. Het kan soms lijken alsof de behandeling al kan worden gestopt omdat de schimmel niet meer zichtbaar is. Wij raden u aan om toch altijd de volledige behandeling af te maken, omdat de schimmel die kalknagels veroorzaakt zich nog tussen de randen van uw nagels kan bevinden.

Een compleet overzicht van beschikbare medicijnen vindt u hier.